dilluns, 14 de novembre del 2011

Parlar per parlar

Quan es troba un tema per escriure, val més aprofitar-lo no sigui cas que s'escapi, ja que mai saps quan tornarà.
Hi ha tantes coses explicades i per explicar que ningú s'imagina.
Cada llibre és un món completament diferents els uns dels altres, cada món creat per un autor que tenia alguna cosa a dir, a explicar una cosa que pot interessar més o menys però per a l'autor és una part de la seva vida la seva ànima, i que vulgui donar-la a conèixer és alguna cosa que no tothom és capaç.
Ara mateix els mitjans audiovisuals estan guanyant al paper del llibre, a la tinta impresa, però encara que no ho vulguin sempre hi haurà gent que explica i gent curiosa que ho llegeix. Sigui en paper o en pantalla tothom en algun moment de la seva vida necessita treure a fora tots aquells sentiments, emocions, reflexions, records de la seva vida i passar-los a paper, fins i tot els somnis són importants, cada somni és una síntesi desordenada del que t'ha passat en vida físicament i psicologicament.
Els lectors sempre hi seran, com jo, que em vaig iniciar a la lectura en la meva adolescència que es normalment quan es perd.
Sempre hi ha alguna cosa per explicar, sempre.
Segur que ara mateix moltes persones en aquest món estan explicant una anècdota que`ls ha passat, un rècor, un viatge, el seu dia a dia, una notícia, un acudit,...
Parlar i comunicar-se és el que tots necessitem i també que algú ens escolti sigui una persona, un animal o fins i tot una paret, per parlar no necessites que ningú et contesti només saber que algú t'escolta i no parles envà.


I cada dia una cosa nova per explicar, és el que em proposo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada