dimarts, 8 de novembre del 2011

Si ha de ser, serà

Creure en aquesta expressió pot ser bo o no. Amb una actitud de <si ha de ser, serà<, un troba que li és fàcil fer front a situacions complicades o difícils d'entendre. Però una actitud així també ens pot arrabassar el poder que exercim sobre la nostra vida i deslliurar-nos de la responsabilitat que tenim. Si les coses funcionen, vol dir que tot els nostres esforços han estat inútils perquè, al cap i a la fi, el que ha passat havia de passar tant si ens esforçàvem com si no. Ella havia de decidir si creia en ella mateixa més que no pas en el destí.


El destí; hi ha gent que hi creu i gent que no, en la meva opinió, tot el que passa, passa per alguna raó. Quina? ningú ho sap però n'hi ha una.
Jo sempre he pensat que desprès d'una cosa dolenta en ve una de bona; és com quan arribes al final d'un pou l'únic que pots fer és pujar, això és el que crec.
Res passa perquè sí, res.
L'únic que puc dir és que tot el que ha passat en les nostres vides per dolent o bo que hagui sigut cada moment viscut, aquell moment no ha passat en va ha marcat un present i un passat, potser és aquesta la raó de les coses ser passat, encara que algunes són oblidades i d'altres el marquen per tot la vida.

I que esperaveu?, la vida no és fàcil...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada