dijous, 3 de novembre del 2011

Una imatge val més que mil paraules


Hi ha fotos, dibuixos, pintures que un cop contemplades et deixen sense alè i fan que siguin difícils d'oblidar. Però això no solament ho fan les fotografies també ho pot fer un instant congelat en la nostra memòria d'alguna cosa que hem viscut, aquestes són les més profundes, les que desperten les emocions internes del nostre cos i ens fan més sensibles a la vida i fins i tot, aquest instant, aquest rècord pot esdevenir un dejà vú;
un d'aquells que et posen els pèls de punta.
Però trobar aquestes imatges és difícil, has de fer milions d'intents, fixar-te en un milió de coses que normalment duren un instant.
D'aquí ve la senzillesa de les paraules que amb una o dues pots fer que el lector deixi viatjar la seva imaginació i transportar-te allà on tu vols amb unes quantes paraules més.
Però no sempre és així, no tothom té la capacitat d'imaginar-se el que està llegint i quedar immers en un món nou, que una imatge et dona ja fet.
En un món on ara mateix, en l'actualitat, es dona importància a la visió, les imatges són fonamentals, però la imaginació és la creadora de tota la visió i la lectura ho fomenta.

Mireu-ho tot amb l'imaginació oberta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada