dissabte, 5 de novembre del 2011

Pluja de Flors














En un món on els sentits estàn limitats, on les persones no senten els sorolls més importants, els de la natura. On la vista, les imatges són sempre les mateixes, canviant una petita part de la imatge però en l'essència és sempre la mateixa. On el tacte està sobrevalurat, on el tacte de les gotes de pluja ja no es noten, la brisa esl molesta i el sol només l'utilitzen per raons estètiques. On el gust s'ha perdut i tot el menjar és insípid, només varia el color. On l'olfacte és sempre igual, sempre la mateixa olor impregnant els cosos, impregnant els objectes.
Hi ha una cosa que ho vol canviar tot, alguna cosa irracional, imaginada que vol que tornin els sentits oblidats de la gent, per no tornar a caure en la monotonia i tornar a la imaginació perduda.
On tot és possible.
La pluja de flors, pluja de colors, pluja d'olors que quan cau i et toca tot tenen un tacte diferent; suaus, aspre... Tots els colors que fan volar la imaginació i tambè per les seves olors; dulzura, natura,...
La gent del carrer a abaixat els paraigües i miren amunt, veient els colors que cauen del cel amb les seves diferents formes.
Deixen que les flors el toquin per notar noves sensacions, fins i tot hi ha alguns que les proben; agre, dolç, salat,...

Canvi màgic, canvi Radical.

2 comentaris:

  1. Georgina,

    quina sèrie de pluja de flors més bonica! M'encanta!
    No ens oblidem mai de veure, escolar, olorar, assaborir, tocar i sentir la natura.
    Benvinguda a casa!

    ResponElimina